/* PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> */ /**/ Jojo's Gastouderopvang - Tarieven /* */

Jojo's Gastouderopvang     -    Minicrèche voor minimensjes

TARIEVEN

Het voordeel bij gastouderopvang is dat u per uur en niet per dagdeel betaalt. Van tevoren wordt er met u besproken hoeveel opvanguren u nodig hebt per week, dat worden de contracturen genoemd. Het is wel belangrijk om te weten dat u minimaal 8 uren per week moet afnemen, dit is het kleinste contract dat u bij Jojo's Gastouderopvang af kunt sluiten. Hebt u geen 8 uren per week nodig, dan zullen ze wel berekend worden.

 

De opvangkosten bestaan uit twee delen. De koppelingskosten voor de SKSG Kinderopvang en het uurtarief van Jojo's Gastouderopvang dat per 1-1-2019 €5,75- per uur zal zijn. Hierbij een paar voorbeelden van het uurtarief bij verschillende uurafname (dus inclusief koppelingskosten, exclusief kinderopvangtoeslag):

45 uur per maand €7,45
50 uur per maand €7,28
60 uur per maand €7,02
80 uur per maand €6,71
100 uur per maand €6,51

Voor het tweede kind worden andere tarieven gehanteerd

Deze uurtarieven zijn inclusief: melk ( geen flesvoeding) en thee. U kunt zelf een boterham, fruit en tussendoortjes meegeven. Jojo's Gastouderopvang kan hier ook voor zorgen. Daarvoor worden dan de tarieven van het NIBUD gehanteerd, en eenmaal per maand aan u gefactureerd.

Als ouder hebt u recht op kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst. Om voor die toeslag in aanmerking te komen moeten u en uw eventuele partner allebei werken. Soms is het ook mogelijjk om toch in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag als u een opleiding of een re-integratieproject volgt.

Hoeveel kinderopvangtoeslag u krijgt, hangt van het inkomen van u en uw eventuele partner af. Wilt u weten hoe hoog uw kinderopvangtoeslag is, neem dan contact op met de Belastingdienst. U kunt ook bellen met de klantenservice van  SKSG Kinderopvang, tel: 050-3171390.  Zij kunnen voor u berekenen wat de hoogte van uw opvangkosten is.

Om voor kinderopvangtoeslag in aanmerking te komen dient uw gastouder aan alle kwaliteitseisen van de overheid te voldoen. Jojo's Gastouderopvang voldoet aan alle opleidings- en kwaliteitseisen en is dus gecertificeerd. 
 

LINKS:
www.sksgkinderopvang.nl

www.nibud.nl
www.toeslagen.nl
www.minocw.nl/kinderopvang