Jojo's Gastouderopvang    -    Minicrèche voor minimensjes

 

SPEELGOED / VEILIGHEID

 

Bij Jojo's Gastouderopvang is veel speelgoed aanwezig, dat regelmatig wordt afgewisseld. Om het kiezen niet te moeilijk te maken, wordt het gedoseerd aangeboden. Verder wordt er gekeken naar de behoeften, en de ontwikkeling van een kind.

Voor de allerkleinsten is er oa:Grimms en Grapat houten speelgoed, Sensorisch speelgoed en materialen, muziekmobiel, boxtrapeze, boxspeelkleed, allerlei boxspeelgoed, Fisher Price, blokken, Duplo, Playschool, Little people,  stoffen boekjes en puzzels.

 

Voor de peuters is er oa: Grimms en Grapat houten speelgoed, houten boerderij, sensorisch speelgoed en materialen, autogarage, Little People, Duplo, elektrische Duplotrein, Playmobil, rivierstenen,  puzzels, spellen, teken,-klei,-verf,- en knutslmateriaal, gekleurd rijst,  serviesjes, babybornpoppen en poppenbuggy.

En het allermooiste speelgoed voor alle leeftijden, de natuur. Ik vind het heel belangrijk dat kinderen elke dag lekker naar buiten kunnen. Of we nu gaan  wandelen, spelen met zand, stampen in de waterplassen, spelen bij natuurspeelplaats Oerr. in de natuur is altijd wel iets te beleven en het is heel belangrijk voor hun ontwikkeling.

  

 

 Naast de risico-inventarisatie die jaarlijks door het gastouderbureau wordt uitgevoerd,  controleert ook de GGD de opvanglocatie. Het inspectierapport van de GGD is ter inzage. Er wordt oa gekeken naar de brandveiligheid. Bij Jojo's Gastouderopvang bevinden zich elecktronische rookmelders die met elkaar in verbinding staan, een blusdeken en een brandblusser. Verder volg ik elk jaar een herhalingscursus EHBO gericht op kinderen.

 Jojo's Gastouderopvang voldoet aan alle door de overheid gestelde veiligheids,- en opleidingseisen.