Jojo's Gastouderopvang    -    Minicrèche voor minimensjes

 

WELKOM OP MIJN WEBSITE

Ben je op zoek naar een lieve, zorgzame en flexibele gastouder? Wil je opvang voor je kind waar het alle zorg en aandacht krijgt dat het verdient? Dan ben je bij mij op het juiste adres!

Jojo's Gastouderopvang is gevestigd in de groene, kindvriendelijke wijk Beijum en verzorgt opvang voor maximaal 5 kinderen van 0 tot 4 jaar.     

Mijn doel als gastouder is het bieden van een veilige, warme en liefdevolle omgeving, waar kinderen zichzelf kunnen en mogen zijn en met veel plezier komen. Ik vind het heel belangrijk om elke dag met de kinderen naar buiten te gaan en omdat we dichtbij een prachtig natuurgebied wonen zijn we daar ook vaak te vinden. Spelen in een natuurlijke groene omgeving is ontzettend belangrijk voor kinderen, ze leren er heel veel van. Rennen, klimmen, spelen met natuurlijk materiaal zoals blaadjes, zand, modder, water, het stimuleert en prikkelt kinderen op heel veel verschillende manieren en is heel belangrijk voor hun ontwikkeling. 

Dankzij mijn jarenlange ervaring met kinderen als moeder, kraamverzorgende en gastouder kan ik veel ondersteuning op maat geven, heb ik oog voor elk kind en stimuleer ik kinderen in hun ontwikkeling op hun eigen tempo en naar hun eigen behoeften.

Bekijk gerust mijn website. Wil je weten wat voor jou de mogelijkheden zijn, heb je nog vragen of wil je gewoon even de sfeer komen proeven, bel of mail mij dan gerust.

 

Marjolein de Haas

VVE gecertificeerd

mail: mpdehaas@home.nl 

tel: 06 833 58 773

                                                                                                                              

                                                                                                                                                          

 

Je kunt ons volgen op: 

Facebook: Jojo's Gastouderopvang

Instagram:  jojo_gastouderopvang

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Jojo's Gastouderopvang

Alle foto's op mijn website zijn geplaatst met goedkeuring van de desbetreffende ouders. 

Het is ten strengste verboden om foto's van Jojo's Gastouderopvang te gebruiken!