Jojo's Gastouderopvang    -    Minicrèche voor minimensjes

 

DE LOCATIE

Jojo's Gastouderpvang is gehuisvest aan de Sibrandaheerd in Beijum. Dat is, zoals je misschien wel weet, niet zo ver van de ringweg af. Voor de deur is voldoende parkeergelegenheid, je hoeft dus niet naar een parkeerplaats te zoeken als je je kind komt brengen of halen.

Ons huis beschikt over 5 ruime slaapkamers en een studeerkamer. We hebben een ruime besloten tuin, waar een zandbak, een watertafel, fietsjes en ander buitenspeelgoed staat. Vanuit de tuin kom je zo op een groot speelveld uit, daar zijn wij zomers vaak te vinden. Op dat grasveld staan o.a. een wipkip, een glijbaan, een houten speelhuis, rekstokken, schommels, en een tafeltennistafel. Verder staan er een bank en een picknicktafel, waar wij zomers wel eens gezellig eten. De kinderen kunnen er heerlijk spelen, rennen en fietsen, uiteraard onder mijn toezicht.

 

Ik vind het belangrijk dat kinderen elke dag lekker buiten kunnen spelen, het is heel goed voor hun ontwikkeling.  Als we de eendjes willen voeren, hoeven we maar een minuut te lopen en ook de winkels zijn vlakbij. Als we wat langer willen wandelen, kunnen we naar Kardinge, een heerlijk wandelgebied, daar zijn we dan ook vaak te vinden. In de herfst zoeken we daar  kastanjes , in de zomer gaan we er bramen plukken, of we gaan naar de fantastische natuurspeelplaats Oerr,  er is altijd genoeg te zien en te doen. Voor de kleinsten heb ik een tweelingbuggy en een Kiddy Board.