Jojo's Gastouderopvang    -    Minicrèche voor minimensjes

 

Tarieven 

Het uurtarief van Jojo's Gastouderopvang is per 1 januari 2024 € 6,60 per uur, daar komen de koppelingskosten van het gastouderbureau overheen, en gaat de kinderopvangtoeslag weer vanaf. Het maximaal te vergoeden uurtarief is per 1 januari 2024 €7,53 per uur.

Deze uurtarieven zijn inclusief: melk ( geen flesvoeding) thee en gezonde tussendoortjes.. Je kunt zelf een boterham en fruit meegeven. Jojo's Gastouderopvang kan hier ook voor zorgen, daarvoor worden dan de tarieven van het NIBUD gehanteerd.

Als ouder hebt je recht op kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst. Om voor die toeslag in aanmerking te komen moeten jij en je eventuele partner allebei werken. Soms is het ook mogelijk om toch in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag als je een opleiding of een re-integratieproject volgt.

Hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt, hangt van het inkomen van jou en je eventuele partner af. Wilt je weten hoe hoog je kinderopvangtoeslag is, neem dan contact op met de Belastingdienst. 

Om voor kinderopvangtoeslag in aanmerking te komen moet je  gastouder aan alle kwaliteitseisen van de overheid te voldoen. Jojo's Gastouderopvang voldoet aan alle opleidings- en kwaliteitseisen en is dus gecertificeerd.

 

Belangrijk om te weten

Door een contract af te sluiten bij Jojo's Gastouderopvang ben je verzekerd van opvang, op de dagen/uren die we overeengekomen zijn in het contract.

Het kleinste contract bij Jojo's Gastouderopvang is 8 opvanguren per week, wanneer je minder uren afneemt zal het minimum aantal  van 8 opvanguren in rekening gebracht worden.

Bij flexibele opvang is het belangrijk dat je aan het eind van de maand op het aantal uren uit komt, wat minimaal overeenkomt met de contracturen. 

In principe gelden de afgesproken opvanguren, zoals vastgelegd in het contract. Bij eerder brengen en/of later ophalen wordt de extra tijd in rekening gebracht.

Als je kind ziek is of om welke reden dan ook niet komt zullen de contracturen gewoon doorberekend worden.

In de zomervakantie is Jojo's Gastouderopvang een paar weken gesloten. In Januari wordt altijd bekend gemaakt welke weken dat zijn. Ook tijdens de meeste officiele nationale/christelijke feestdagen is Jojo's Gastouderopvang gesloten, deze dagen worden ook in januari bekend gemaakt. Uiteraard zal er wanneer Jojo's Gastouderopvang gesloten is i.v.m vakantie en/of feestdagen geen uren in rekening gebracht worden voor deze dagen. Dit geldt ook indien Jojo's Gastouderopvang je geen opvang kan bieden in geval van ziekte of om welke reden dan ook.

Voor het beeindigen van de opvang geldt een opzegtermijn van een maand. 

 

 

 
 

LINKS:

www.toeslagen.nl
www.minocw.nl/kinderopvang