Jojo's Gastouderopvang     -    Minicrèche voor minimensjes

 

Tarieven 

Het uurtarief van Jojo's Gastouderopvang is per 1 januari 2023 €6,35 per uur, daar komen de koppelingskosten van het gastouderbureau overheen, en gaat de kinderopvangtoeslag weer vanaf.

Deze uurtarieven zijn inclusief: melk ( geen flesvoeding) en thee. Je kunt zelf een boterham, fruit en tussendoortjes meegeven. Jojo's Gastouderopvang kan hier ook voor zorgen, daarvoor worden dan de tarieven van het NIBUD gehanteerd.

Als ouder hebt je recht op kinderopvangtoeslag via de Belastingdienst. Om voor die toeslag in aanmerking te komen moeten jij en je eventuele partner allebei werken. Soms is het ook mogelijk om toch in aanmerking te komen voor kinderopvangtoeslag als je een opleiding of een re-integratieproject volgt.

Hoeveel kinderopvangtoeslag je krijgt, hangt van het inkomen van jou en je eventuele partner af. Wilt je weten hoe hoog je kinderopvangtoeslag is, neem dan contact op met de Belastingdienst. 

Om voor kinderopvangtoeslag in aanmerking te komen moet je  gastouder aan alle kwaliteitseisen van de overheid te voldoen. Jojo's Gastouderopvang voldoet aan alle opleidings- en kwaliteitseisen en is dus gecertificeerd. 
 

LINKS:

www.toeslagen.nl
www.minocw.nl/kinderopvang