Jojo's Gastouderopvang    -    Minicrèche voor minimensjes

Belangrijk om te weten 

Door een contract af te sluiten bij Jojo's Gastouderopvang ben je verzekerd van opvang, op de dagen/uren die we overeengekomen zijn in het contract.

Het kleinste contract bij Jojo's Gastouderopvang is 8 opvanguren per week, wanneer je minder uren afneemt zal het minimum van 8 opvanguren in rekening gebracht worden.

Bij flexibele opvang is het belangrijk dat je aan het eind van de maand op het aantal uren uit komt,wat minimaal overeenkomt met de contracturen. In principe gelden de afgesproken opvangtijden. Bij eerder brengen en/of later ophalen wordt de extra tijd in rekening gebracht.

Als je kind ziek is of om welke reden dan ook niet komt zullen de contracturen gewoon doorberekend worden.

In de zomervakantie is Jojo's Gastouderopvang gedurende een paar weken gesloten. In januari wordt altijd bekend gemaakt welke weken dat zijn. Ook de tijdens de (meeste-) officiële nationale/christelijke  feestdagen is Jojo's Gastouderopvang gesloten,  deze dagen worden ook in januari bekend gemaakt. Uiteraard zal er wanneer Jojo's Gastouderopvang gesloten is ivm deze vakantie en feestdagen, geen uren in rekening gebracht worden voor deze periode. Dit geldt ook indien Jojo's Gastouderopvang je geen opvang kan bieden in geval van ziekte of om welke reden dan ook.

Voor het beëindigen van de opvang geldt een opzegtermijn van een maand.